Delegats i delegades

Els delegats han de sortir del rol de pares i mares dels nostres fills individuals i agafar el paper de representants dels pares, mares i tutors de la nostra classe. Això és important i, al mateix temps, difícil de fer, ja que tots som persones amb un entorn directe i quotidià que són els nostres fills. 

L’AMPA, mitjançant els delegats, crea diàleg i opinió col·lectiva per intentar superar reptes que facin funcionar encara millor l’Escola. A més, a partir de secundària, esdevé molt important el vincle entre els pares de la classe i els delegats, ja que és l’única manera de poder estar en contacte i treballar plegats els problemes del grup. Les reunions de delegats i delegades tenen lloc un cop al mes (habitualment el primer dilluns de cada mes).

Vols ser delegat o delegada?Envia un correu a ampa@joanpelegri.cat amb les teves dades i el curs del teu fill/a o passa't pel despatx de l'AMPA.


Finalment, aprofitar per agrair tota la feina que fan les delegades i els delegats que serveix per garantir el millor pels nostres fills/es i per avançar clarament cap a un model d’escola participativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada