dilluns, 6 de novembre de 2017

El proper 16 de novembre, Assemblea de l’AFA

Famílies, la vostra assistència és molt important. Us esperem!


El proper dijous 16 de novembre, us convoquem a l’Assemblea General Ordinària de l'Associació de Famílies de l’Escola (AFA).

Se celebrarà a la Sala d’Actes de l’Escola de secundària, al carrer Torre d'en Damians número 6, a les 20:00 hores en primera convocatòria, i a les 20:30 h en segona convocatòria.

Ordre del dia:


1.             Lectura i aprovació de l’acta de l’última Assemblea

2.             Aprovació, si s’escau, de l’exercici econòmic del curs 16/17

3.             Aprovació, si s’escau, del programa del curs 17/18

4.             Aprovació, si s’escau, del pressupost del curs 17/18

5.              Breu explicació de  cadascuna de les Vocalies

6.             Precs i preguntes.


Què és l’Assemblea?
L’Assemblea és el lloc que tenim les famílies de l’escola per expressar la nostra veu. És el moment per donar suport o aturar una acció abans que es dugui a terme per garantir que l’AFA, des de la seva junta directiva i les diferents vocalies, pugui actuar amb eficàcia i posar en pràctica les decisions i projectes al llarg d’aquest curs escolar. A l’Assemblea podrem obtenir i intercanviar informació, podem establir contactes, formals i informals, i podrem reforçar el nostre sentiment de cohesió. Perquè l’AFA som tots. Per això és tant important la vostra presència.
Des de l’AFA aprofitarem per donar a conèixer tota la informació referent a l’escola i a totes les activitats que realitzem com són les activitats extraescolars, la participació als esdeveniments del barri, les festes, les reunions i les xerrades, entre d’altres. A més, us explicarem qui som, quines vocalies tenim, i farem balanç de tot el què vam fer el curs passat i dels projectes que tenim previstos per aquest curs que acaba de començar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada