dimarts, 10 d’octubre de 2017

Dimecres 25 d'octubre us esperem al monogràfic de menjador

Benvolgudes famílies!


El proper dimecres 25 d'octubre, a partir de les 19.30h, a l'Auditori de l'escola de secundària (Carrer Consell de Cent, 14) es farà el Monogràfic de menjador, adreçat a tots els pares i mares de l'escola. 

S'explicarà el funcionament del servei de menjador, tan a l'escola de primària com de secundària, així com també les activitats de lleure educatiu que s'organitzen.  


Totes aquelles famílies que tingueu curiositat per saber-ne més i necessitat de resoldre dubtes, no hi falteu!! 

Serà el moment de plantejar qüestions que poden afectar l'alimentació i l'espai d'esbarjo dels migdies dels vostres fills i les vostres filles. Tant per a les famílies d'Infantil, Primària com Secundària.

Vocalia de menjador de l'AFA
La vocalia de menjador té per objectiu vetllar per un bon servei de menjador, que inclou no només els menús sinó també totes les activitats de lleure al migdia. Scolarest és l'empresa que gestiona aquest servei a l'escola, tant l'equip de cuina com l'equip de monitors. 

Les tasques de la vocalia són: mantenir una interlocució directa amb l'escola i amb l'empresa gestora pel que fa als temes de menjador, vehiculant els suggeriments que hi pugui haver en aquest camp per part de les famílies de l'escola. També realitza visites al servei de menjador per avaluar l'idoneïtat del servei al dia a dia. 

Actualment, dues mares de primària són les encarregades de la vocalia. Si vols participar en aquesta vocalia o donar-nos algun suggeriment, pots enviar un mail a afa@joanpelegri.cat
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada