divendres, 30 de setembre de 2016

Vocalia de menjador: quins objectius té i quines tasques fa?

La Vocalia de menjador té com a principal objectiu vetllar per un bon servei de menjador, que inclou no només els menús sinó també totes les activitats en l'interval del migdia. Scolarest és l'empresa que gestiona el servei de menjador a l'escola, tant l'equip de cuina com l'equip de monitors. L'equip de cuina el.labora diàriament els àpats a la cuina de l'escola i els monitors i monitores fan que els nostres fills gaudeixin de l'estona del migdia, aportant activitats pedagògiques i lúdiques.
Les tasques de la vocalia són mantenir una interlocució directa amb l'escola i amb l'empresa gestora pel que fa als temes de menjador, vehiculant els suggeriments que hi pugui haver en aquest camp per part de les famílies de l'escola. També realitza visites al servei de menjador per avaluar l'idoneïtat del servei al dia a dia. Aprofitem per comentar-vos que ens han comunicat que s'ha obert una segona línia calenta al menjador de primària, que farà gran servei als de P5.

Actualment, 2 mares de primària són les encarregades de la vocalia. Si t'agradaria participar en aquesta vocalia o donar-nos algun suggeriment, pots dir-nos-ho a ampa@joanpelegri.cat o per telèfon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada