dijous, 15 de setembre de 2016

Activitats extraescolars a l'escola i al barri

Comença el nou curs i també comencen les activitats extraescolars. Per a aquells que encara no us heu decidit, les activitats extraescolars que s'ofereixen en les instal.lacions de l'escola són:
  • Fútbol, patinatge, iniciació a l'esport, robòtics, tallers, escacs, guitarra, teatre, dansa, miscel.lània .... i l'esplai dels dissabtes. Consulta la guia d'activitats del Centre Montserrat Xavier
  • Música i cursos d'instruments organitzats pels Estudis Musicals Atlàntida
  • Anglès impartit pel Kith Institute. Més informació aquí i recordar-vos que Kith també estarà a la festa de benvinguda del dia 16 de setembre per a resoldre qualsevol qüestió.  També podeu contactar directament amb Patricia Ruiz: 618.313.863 o bé a les nostres oficines 93 481 74 75 o p.ruiz@kith.es
  • Natació, salts i natació sincronitzada amb el Club Natació Joan Pelegrí
  • Bàsquet amb el BAM
I per aquells que busqueu alguna cosa específica, també podeu consultar el web de l'oferta esportiva de la ciutat de Barcelona per barris i les guies d'entitats, serveis i equipaments públics amb informació de tots els agents que ofereixen activitats fora de l'horari escolar obertes al barri. 

RECORDEU: Aquests primers dies de curs, abans que comencin les activitats extraescolars del CMX, tenim els Jocs de Setembre. És un servei que ofereix el CMX de 17 a 19.30h.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada