divendres, 19 de febrer de 2016

"Qui vulgui col.laborar amb l'AMPA, hi ha lloc!" va dir l'Oriol Fernández Tobalo a Sants3Radio

El president de l'AMPA, l'Oriol Fernández Tobalo, va ser entrevistat al programa Ràdioescola emès a Sants 3 Ràdio (103.2 FM) el dissabte 13 (7:30-8:00 del vespre) i el diumenge 14 de febrer (11:30-12:00 del migdia). L'entrevistador, en Kike Fernández, va preguntar-li pels objectius i les activitats de l'AMPA de la nostra escola, així com sobre la conveniència de la implicació de tots els pares i mares i com s'hi pot participar.

L'Oriol va explicar que l'AMPA és el "lloc on les famílies ens ajuntem per intentar millorar el funcionament de l'escola" i que "ser d'una AMPA és totalment voluntari". "Encara que hi ha moments tensos en el funcionament de l'AMPA, en la majoria de moments ens ho passem bé" va dir l'Oriol, tenint en compte que "som un grup molt unit, que entre tots ho tirem endavant". El president va tornar a demanar la col.laboració de mares i pares, que tothom hi té cabuda i que "cal intentar anar al lloc de l'AMPA on pots funcionar millor".

A la part final de l'entrevista, es van descriure algunes de les activitats que fa anualment l'AMPA de l'escola com les xerrades, l'excursió de famílies, la festa de final de curs, etc. i sobretot l'Oriol va destacar l'èxit de la visita dels patges reials a l'escola, tot recordant "la cara de felicitat dels nens al veure els patges".

Podeu sentir tota l'entrevista al següent enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada