divendres, 19 de febrer de 2016

Què fem la gent de la vocalia d’extraescolars de l'Ampa?
La nostra tasca principal és col·laborar amb l’escola i amb el Centre Montserrat Xavier per tal de fer seguiment de les activitats extraescolars que es duen a terme.  Acordem les quotes, proposem noves  activitats, coordinem els horaris, resolent conflictes, etc... tot, per fer sentir el parer dels pares i mares de l’escola.
 
A mes, també som els encarregats d’organitzar l’excursió de l’Ampa, la sortida de pares i mares que any rere any ens porta a gaudir d’un dia de germanor i diversió amb altres famílies i amb els monitors del CMX.

Quan arriba l’estiu organitzem les festes de final de curs. Tot un dia de festa, amb els inflables i festa de l’escuma pels més petits a la tarda i, pels més grans, el ball de nit amb el tradicional ball del fanalet . Hi sou tots convidats!

També ens encarreguem del concurs de fotografia de l’Ampa que recull les imatges que els pares, mares, alumnes , “profes” i monitors han capturat durant el curs. Ja ens pots enviar les teves imatges a  concursdefotografiaampa@outlook.es

Amb aquestes fotografies omplim les pagines del calendari de l’Ampa que els d’extraescolars preparem a l’inici de curs perquè tinguis tot el calendari a casa teva.

Tot això, ens ho repartim entre 5 pares i mares de primària i secundària, i, sobretot, gràcies a l’imprescindible suport de més pares i mares voluntaris els dies de la festa de final de curs.

Si et vols engrescar en aquesta tasca o donar-nos algun suggeriment, pots dir-nos-ho a ampa@joanpelegri.cat o per telèfon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada