dimecres, 27 de gener de 2016

Carnaval 2016: Un passeig per la Historia a l'escola i disbauxa al barri!

El pròxim 5 de febrer, al pati de l'escola es trobaran personatges de totes les èpoques de la Història, el tema del Carnaval d'enguany al Joan Pelegrí. Des de l'era dels faraons fins als nostres dies, molts són els personatges que han marcat el destí de la humanitat.

I tu? Ja tens la teva disfressa?

Pots anar vestit d'una època o centrar-te en alguna persona rellevant de la història. Et donem algunes idees: Cleòpatra, Einstein, Mata Hari, Leonardo da Vinci, Marie Curie, Napoleó Bonaparte, Frida Kahlo, Gandhi, Eva Perón, Neil Armstrong, Marilyn Monroe.... També volem compartir amb vosaltres algunes pàgines web que us poden servir d'inspiració i per crear ambient: 
Divendres al matí tindrem la rua d'infantil-primària pels carrers del barri d'Hostafrancs i dissabte l'esplai La Lluna del CMX tornarà a participar a la rua del barri, acompanyats de familiars i amics i amenitzats pels DesCentrats, tots ben disfressats d'indis i cowboys.

Si voleu consultar totes les activitats de carnaval del barri (des de l'arribo fins l'enterro), trobareu el programa aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada