dilluns, 16 de novembre de 2015

"Crèixer des de petits amb la tecnologia", la propera xerrada de l'Hospital Sant Joan de Déu


L’Hospital Sant Joan de Déu organitza, a través de la seva Aula de Pediatria, una nova xerrada per pares, en aquest cas amb el títol "Créixer des de petits amb la tecnologia: com podem educar-los saludablement en una societat digital?" dirigida especialment a pares, mares i altres cuidadors que desitgen conèixer els beneficis de les noves tecnologies en l'educació i salut dels seus fills i també com educar-los per a que en facin un ús responsable.

La xerrada serà impartida per Mariona Grané, pedagoga i doctora en educació per la Universitat de Barcelona (UB). La xerrada tindrà lloc el dijous 26 de novembre a les 19:00 hores a l'Hospital Sant Joan de Déu a l'Auditori Plaza.

Aquesta activitat és gratuïta i cal confirmar l'assistència trucant de dilluns a divendres de 09:00h a 13:00h al telèfon 93 253 21 30 o enviant un correu electrònic a l'adreça aula@hsjdbcn.org.


Les properes xerrades previstes són:


2015


26/11/2015
19 hores
Auditori Plaza
"Créixer des de petits amb la tecnologia: com podem educar-los saludablement en una societat digital?" Mariona Grané. Pedagoga i Doctora en Educació per la Universitat de Barcelona (UB).

2016


28/01/2016
19 hores
Auditori Edifici Docent 
"Adolescents amb trastorns de comportament: Com podem detectar-ho? Què cal fer?" Josep Lluís Matalí. Psicòleg clínic i Coordinador de la Unitat de Conductes Addictives del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil i Juvenil de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona.
25/02/2016
19 hores
Auditori Plaza
"Les vacunes, una protecció per a tota la vida. Realitats i mites" Dr. Juanjo García. Cap de Pediatria de l'Hospital Sant Joan de Déu.
31/03/2016
19 hores
Auditori Plaza
"Fracàs escolar: què puc fer per a que el meu fill estigui motivat i s’esforci a l’escola?" Roser Colomé. Neuropsicòloga de la Unitat de Trastorns de l'Aprenentatge Escolar de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada