dimarts, 2 de juny de 2015

Et vas perdre l'excursió de l'AMPA? L'any que ve, més!


Diumenge 17 de maig, 8.30 h del matí. És el tret de sortida de l'excursió de famílies de l'AMPA. Després d'uns quants anys amb poca participació, aquest any omplim dos autocars! Hi ha representació de molts cursos de l'escola, especialment d'infantil i primària.
A dins l'autocar, ja tots cordats, comença la gresca, des de cançons, acudits, parlaments amb el micro... i al cap d'una hora i mitja, arribem a Les Tallades, una casa de colònies de Vilanova de Sau. És fantàstica, enmig del bosc, amb piscina i múltiples pistes de joc.

Després d'esmorzar sota l'ombra dels plataners, comença la tan esperada Gincama, organitzada pels monitors i monitores del Centre Montserrat Xavier. Aquest any el tema és: "Ens han robat la història! Qui ha estat?". Dividits en grups, ballem les danses dels homes prehistòrics, resolem el "tangram" dels egipcis, superem les proves de l'aquaducte dels romans, fem un joc medieval, construim la millor màquina de la revolució industrial, representem les grans pintures de la història, superem els discursos del president de Catalunya i finalment recorrem el parc infantil a l'estil Mario Bros. I després d'aquest llarg viatge.... remullada a la piscina i vermutet!

El dinar, a l'estil casa de colònies i molt bo, acaba amb un brindis de cava per l'Ampa, l'excursió i els organitzadors d'extraescolars... Abans de marxar, alguns aprofiten per tornar-se a remullar, altres per fer una excursioneta fins al pantà i altres simplement per jugar o fer la migdiada.

Retornem cap a casa amb moltes ganes de repetir l'any que ve, no només perquè la diversió està assegurada, sinó també perquè hem pogut conèixer famílies d'altres cursos i fer-la petar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada