dimarts, 26 de febrer de 2013

Us convidem a la propera xerrada "INTERNET SEGURA" dels Mossos d'Esquadra

Actualment internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d'informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals.

Les característiques actuals d'internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors que són especialment vulnerables respecte d'altres persones que vulguin aprofitar-se'n.

Per aquest motiu, el Departament d'Interior ha elaborat un pla "Internet segura" per prevenir la ciberdelinqüència en l'àmbit dels adolescents i els joves, amb l'objectiu d'informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials; donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet, i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves. 
 
Dilluns 18 de març a les 20h : Internet segura
Ponents: Mossos d'Esquadra
Capella ( Escola de Secundària ) RECORDEU QUE PER ASSISTIR A LES XERRADES CAL CONFIRMAR ASSISTÈNCIA abans del 14 de març al correu de l'AMPA ampa@joanpelegri.cat
3 comentaris:

 1. Molt bona xerrada, molt recomanable.
  El ponent, molt dinàmic, va facilitar l'intervenció dels pares/mares.
  Que lluny que ens trobem alguns de tots aquests temes i quin esforç més gran haurem de fer per no perdre els nostres fills a la xarxa!

  Mare de 6è

  ResponElimina
 2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. També des de l'AMPA us recomanem l'entrada del blog de la biblioteca de l'escola que va sobre "Internet sense problemes, recursos per a la família": http://biblioteca.joanpelegri.cat/2013/03/internet-sense-problemes-recursos-per.html

  ResponElimina